At vælge den rette høreklinik kan være en jungle, og det kan være en stor hjælp hvis venner og/eller familiemedlemmer kan anbefale et trygt og kompetent sted.

Til dig der ikke kender nogen, der kan rådgive dig, har jeg samlet en række udsagn fra nogle af mine klienter, der blev klar til at træffe et valg på et oplyst grundlag og idag trives med deres høreapparater.

Men lad mig starte med en venlig hilsen fra en klient, der valgte at se tiden lidt an:

 

Kære Regitze

Jeg har været meget glad for vores samtaler.

Hvad der sker i projekt høreapparater, vil tiden vise. Hermed en lille personlig hilsen til dig, fordi du er den, du er, og skaber glæde og tryghed :)

Alice

 


 Jeg har hos Regitze fået en rigtig god faglig og personlig indlevende behandling. Da jeg er ingeniør og har kendskab til lyd, har jeg udfordret hende under udvælgelsen af apparat. Denne udfordring tog hun op og jeg følte gennem hele forløbet at jeg blev klogere på hvilket apparat som passede bedst til min situation. – kort sagt jeg modtog rigtig godt, forstående/indlevende og fagligt modspil, som gjorde mig tryg og sikker i mit valg.

Jeg fik lov til at prøve flere apparater […]

Nu oplever jeg, når jeg går til fest, at jeg kan høre hvad andre taler om, andre steder i lokalet. Jeg er i gang med at koncentrere mig om at fokusere på netop dem som jeg taler med. – kort sagt genlære hvordan jeg skal fokusere på netop det som min samtalepartner siger. Det er nu muligt fordi lyden fra både min samtalepartner og de som taler længere væk, nu er af en sådan kvalitet at jeg kan høre hvad der bliver sagt, og ikke som tidligere en mumlen hvor jeg måtte gætte og mundaflæse.

Kai Ormstrup Jensen

 


Da jeg kom til høreklinikken St. Kongensgade mødte jeg Regitze, som på kompetent og imødekommende vis i første omgang rettede fejl på mit høre apparat fra regionen, og siden forestod en grundig prøveperiode, uden tidspres, med et høreapparat fra Oticon, hvor jeg fik tilpasset mange funktioner til mit behov.

Det var positivt at jeg fik mulighed for prøve et andet høreapparat til sammenligning med det, som Regitze havde tilpasset til mig og som var det bedste: Oticon More, som gav mig en markant forbedret hørelse i forhold til tidligere.

Regitze gives hermed min bedste anbefaling.

Søren E. Poulsen

 


Jeg er meget tilfreds med at komme hos Regitze Willemoës, som forstår mine særlige problemstillinger og arbejder seriøst med dem.  

Jeg er den kritiske og meget skrivende type, men Regitze læser mine mange E-mails, og vi får snakket eller skrevet videre sammen om dem alle.

Oticons More-apparater har givet mig de indtil videre bedste musikoplevelser, jeg har haft med høreapparater, både som lytter og som udøvende.

Ture Damhus

 


Varm anbefaling

Jeg er nu udrustet med to Oticon høreapparater, som jeg har modtaget gennem Regitze Willemoës og hendes høreklinik. Min familie har tidligere været i forbindelse både med offentlige og private høreklinikker, og jeg kan konstatere, at den absolut bedste professionelle og personlige betjening har vi fået hos ovennævnte. Hun har været yderst lyttende, venlig, professionel og serviceminded i hele forløbet. En del af forløbet har været i Corona-tiden, hvor jeg har bemærket den omhu, der har været udvist med forholdsreglerne.

Det er ikke ofte, jeg skriver anbefalinger, men det er heller ikke ofte, man kan være så tilfreds, som jeg har været her. For god ordens skyld skal jeg understrege, at min familie i øvrigt ikke har nogen som helst private relationer til Willemoës eller klinikken.

Skrevet den 15. juni 2021

Jan Halling
3450 Allerød

 


Jeg har haft høreapparater i 28 år, og jeg har aldrig fået så god en service før.

Ib Madsen

 


Efter et besøg hos ørelægen, som testede jeg havde nedsat hørelse og brug for høreapparater på begge ører, fik jeg en henvisning.
Søgte på nettet, fandt frem til Høreklinikken i st. Kongensgade, som bl.a. Også havde Oticon høreapparater.
Jeg kan varmt anbefale Høreklinikken hos Audiolog Regitze Willemoës.


Den måde man bliver taget imod på - lyttet til - Regitze har en særlig evne til at forklare og lytte til den enkeltes problem, der blev testet, i mit tilfælde var det et Oticon høreapparat jeg var interesseret i, det hele var meget omhyggeligt og seriøst behandlet.

Det blev til 3 besøg, som jeg er særdeles godt tilfreds med. Jeg har nu Oticon høreapparater i begge ører og det fungerer, et produkt med den fineste mekanik uden generer, det er som at køre på første klasse.
En meget tilfreds kunde for hele forløbet.


Med venlig hilsen. Mette Birckner.

 


 For mig var det en meget behagelig oplevelse at komme hos Regitze for at finde et passende høre apparat. Regitze er god til at få dig til at føle dig velkommen og tilpas, jeg oplevede for første gang siden jeg var barn rigtig hørelse efter Regitze fik indstillet mit apparat korrekt. Jeg følte mig tryg og i kompetente hænder under hele forløbet - Regitze er dygtig til at forklare de ting man ikke forstår omkring høre apparater så jeg kan relatere til det og forstå det. Hun lytter og svarer kompetent på mine bekymringer og spørgsmål. 

Jeg er glad for at jeg har Regitze som audiolog.

Med Venlig Hilsen

Joy S.

 


Jeg forstår, hvad du siger og du forstår, hvad jeg siger.

Ole

 


 Kære Regitze

Det har været en stor glæde at arbejde med dig og hele din professionelle tilgang på en meget personlig måde.

De bedste hilsener

Peder Andersen

 


Regitze Willemoës har ydet mig en i alle henseender kompetent, grundig og effektiv bistand ved valg af nye høreapparater. Jeg er overbevist om, at hendes venlige og samvittighedsfulde vejledning har resulteret i det for mig bedst mulige resultat. Jeg er meget taknemmelig for hendes dygtige hjælp og yderst behagelige væsen.

Knud Heinesen

 


Når man står med den nye situation i sit liv, at man ikke kan høre det man gerne vil, har man brug for at snakke mulighederne igennem med et opmærksomt og tålmodigt menneske. Alt dette og meget mere tilbyder Regitze Willemoës i en rolig og afslappet atmosfære. Det har været en fornøjelse at blive klogere på både min egen hørelse og lyd generelt. Der er stor tålmodighed fra hendes side. Det endte med at jeg faktisk afprøvede hele tre forskellige høreapparater og på intet tidspunkt fornemmede jeg utålmodighed. Imponerende! 

Jonna B.

 


Først og fremmest, tusinde tak for kompetent og betryggende håndtering af mit høretab, og for at give dig god tid til at diskutere og vende de mange problemstillinger, som en person med et (relativt) nyt høretab skal forholde sig til.

Jeg vil hermed gerne anbefale dig til alle som har høretab og som ønsker gode råd i forbindelse dermed.

Mange hilsner,
Steen Larsen
Kampala, Uganda

 


Jeg vil her gerne fortælle om min oplevelse med Regitze og hendes høreklinik : 

 
Jeg vil gerne anbefale Regitze. Hun er et fantastisk behageligt menneske og dygtig.

 
Jeg havde i mange år oplevet et høretab, og havde også på et tidspunkt gratis prøvet et sæt høreapparater hos Audionova, som jeg ikke syntes så godt om ( altså høreapparaterne).

 
Efterhånden kunne jeg når jeg var til fester kun høre, hvad de nærmest siddende sagde. Min familie syntes efterhånden heller ikke at det var sjovt, at jeg ikke kunne høre
hvad de sagde, eller hørte forkert. På en juleferie i 2018 med min datter og 2 børnebørn kunne jeg ikke forstå hvad de sagde, når vi sad i restauranten, selv om vi kun var 4 til bords.

 
Så stod jeg overfor at skulle på et 3-ugers krydstogt. (Heldigvis et par måneder før coronavirus). Der gik pludselig panik i mig. Jeg skulle sikkert sidde til bords med flere mennesker i restauranten, sikkert også rejsende fra andre nationer. Det ville være frygteligt irriterende både for mig og de andre ved bordet, hvis jeg ikke kunne høre, hvad de sagde.

 
Jeg søgte så på internettet og faldt over Regitzes hjemmeside. Jeg syntes, at den virkede meget sympatisk og kontaktede hende. Hun forstod lynhurtigt mit dilemma, og fik mig plottet ind på nogle tider, selvom der kun var kort tid til at jeg skulle rejse. Jeg nåede at få et sæt Oticon Opn S høreapparater inden jeg skulle rejse, og dem har jeg været rigtig glad for.

 
Hvis du, som jeg, har ventet på, at tage dig sammen til at gøre noget ved det med høreapparater, så henvend dig trygt til Regitze.

 
Herfra et hurra for Regitze, som er et utroligt sødt og kompetent menneske.

Mange hilsner
Franciska Halck

 


Kære Regitze

 
Tak for din kyndige rådgivning og din kompetente tilpasning af mine høreapparater.
Du har givet mig en følelse af, at det var lige så vigtigt for dig som for mig, at mit høretab blev afhjulpet på absolut bedste måde, og jeg har været meget tryg ved at være i dine hænder.

 

Med venlig hilsen
Helga

 


Tak for god og engageret hjælp i jagten på ordentlige høreapparater som sætter lyd på fest- og hverdagen. Jeg har ikke et øjeblik fortrudt at jeg skiftede den forrige leverandør ud.


Med venlig hilsen

Vagn Torup

 


Kære Regitze.

Jeg blev anbefalet dig af en tidligere Oticon medarbejder, og jeg er overordentlig glad for jeg mødte dig.

Jeg er nu på 5 generation af høreapparater. Din professionelle tilgang og din vejledning har været fantastisk, og jeg føler virkelig tryghed i dit behagelige selskab. De nye Oticon opnS er en ny oplevelse og de lever til fulde op til din beskrivelse og anbefaling. Jeg vil varmt anbefale andre at få samme fantastiske og omsorgsfulde hjælp fra dig.

Med varme og taknemmelige hilsner
Mogens

 


Kære Regitze.

 Jeg er utrolig glad for, at jeg efter lang tids modvillige accept af tiltagende hørebesvær fik den lyse ide at konsultere dig.

 Du forstod meget hurtigt den specifikke problemstilling og vejen til en for mig perfekt løsning på problemet var hurtig og effektiv.
Din kompetence og din overordentlig behagelige håndtering af mig og mit problem gjorde mig tryg fra første færd.
Og det føles befriende nu at være et problem kvit, der i ikke uvæsentlig grad har nedsat livskvaliteten.

 Mange tak for din hjælp.

 
De varmeste hilsener
Bernhard Posner

 


Du tager dine klienter/mig alvorligt, og man kan mærke du vil gøre det ypperste for at hjælpe.

Høj klasse Regitze.

De bedste hilsner.

Bjarne Iversen

 


Tak for din dejlige væremåde, ro, tålmodighed og indre/ydre skønhed og varme.

Kh Bente

 


Thank you for the excellent service you have provided to me in choosing and setting up my devices.

They have become an integral part of my life and I sing the praises of them and you whenever I get a chance.

Best, Richard

 


jeg har været rigtig glad for vores samtaler og din måde at være på - vil hellere end gerne anbefale dig til andre, da jeg ligesom fornemmer, at der ikke er mange af din slags.


Med venlig hilsen Marian

 


 Vil du gerne have hjælp af en audiolog, der rent faktisk interesserer sig for dig og ikke kun har profit for øje? Vil du have empati og forståelse frem for mekanisk og upersonlig betjening?

 
Så skal du helt sikkert vælge Regitze som din audiolog. Du vil blive mødt af et menneske, der rent faktisk bryder sig om dit vel og ve, som vil gøre sit ypperste for at du får den bedste behandling og service.
Du vil møde en meget professionel, engageret samt højtkvalificeret audiolog, som vil tage sig af dine behov og hjælpe dig at få den bedste hørelse, hvis du som mig lider af nedsat hørelse.

 
Omgivelserne er behagelige, afslappende og tryghedsskabende, servicen er skræddersyet til dig og dine behov. Det er i hvert fald sådan, jeg personligt oplevede Regitze. Et varmt, forstående og empatisk audiolog.
Jeg har for første gang i lang tid fået lige netop de høreapparater, som jeg havde brug for, fordi som sagt går hun op i, at du får den bedste høreoplevelse og dermed et bedre livskvalitet. Det er jeg hende uendeligt taknemlig for.

 

Hilsen,

Ramsan

 


Du skal have tak for din behandling af mit behov for høreapparater. Som jeg først fortalte dig, så surfede jeg rundt for at finde et sted, hvor jeg følte jeg kunne få uafhængig råd og vejledning omkring høreapparater, som jeg jo desværre har brug for. 

  

Da jeg (endelig) indså, at jeg havde brug for et høreapparat for 4 år siden, tog jeg det første og bedste tilbud jeg så. Jeg fik et par gode høreapparater, som jeg desværre glemte i sikkerhedskontrollen i lufthavnen. Så da jeg var nød til at se mig rundt på nettet for at få købt nogle nye, satte jeg mig godt ind i leverandører og priser.  

 

Jeg kom forbi din side og kunne lide din tilgang til ’os med høreapparat’ behov, så selvom priserne på de samme apparater var en lille smule dyrere end andre større leverandører bookede jeg en tid, også selvom det kostede i rejsetid. Det har jeg ikke fortrudt. Gennem årene med mine første høreapparater, købt hos en leverandør der kun leverede det mærke, kom jeg ofte til at tænke på om der var noget bedre derude. Du lavede en grundig kontrol af min hørelse, du fik resultater af høretest og selvom resultatet ikke altid passede med hvad jeg følte jeg havde behov for lyttede du, justerede og vejledte. Jeg værdsatte dine professionelle vejledning, erfaring men også fleksibilitet, som gjorde at jeg nu ved jeg har de rigtige høreapparater for mig.  

 

Jeg fik afprøvet flere forskellige høreapparater og fik nu et par, næsten magen til dem jeg mistede, men nu ved jeg, at de er de rigtige for mig.  

 

Leif

 


.......Hvis du har brug for en super dygtig, imødekommende og engageret audiolog, så er min absolut bedste anbefaling, at du henvender dig til Regitze Willemoës.

 

I en behagelig og åben atmosfære giver Regitze sig rigtig god tid til at lytte og forstå dine behov, imødekomme dine ønsker og afprøve forskellige muligheder for at finde netop den høreapparat løsning, der så optimalt som muligt giver dig ‘hørelsen’ tilbage i de mange situationer et aktivt liv indebærer.


Det kræver en virkelig kompetent audiolog og super gode høreapparater, begge dele leveres af Regitze Willemoës og altid med tålmodig interesse og en god kop kaffe. Så tøv ikke med at bestille en tid!


Tak til Regitze!


Anne Gitte Munck

 


Hej Regitze,

Det var et held at jeg fandt dig, da jeg havde opgivet det hørecenter jeg tidligere har brugt til mine første høreapp. Servicen hos dig var 9, det højeste, medens det andet hørecenter var 3.

Jeg kan kun anbefale dig til andre, du tog tid til mig og jeg kan slet ikke forstå hvordan det andet, fravalgte hørecenter, kan overleve.

Mvh

Michael A

 


Kære Regitze

Jeg er utrolig glad for, at jeg besluttede at kontakte din høreklinik.
Kan på alle måder anbefale dig til andre, som står i samme situation som jeg, da din service og kompetencer overgår andre høreklinikker.
Har tidligere benyttet mig af 2 andre.
Du får mine allerbedste anbefalinger.

Bedste hilsner
Per Kruse

 


Kære Regitze.

Ved et tilfælde læser jeg om et foredrag på Islands Brygge arrangeret af Høreklinikken Store Kongensgade om Oticons nye høreapparat Opn S.
Det var en blændende eftermiddag, og samme dag bestiller jeg tid hos høreklinikken. 

 
Jeg har brugt høreapparat i 22 år, og har aldrig været helt tilfreds med den behandling og service jeg har fået i de private høreklinikker og slet ikke på de offentlige hospitaler.
Til mit held møder jeg så Regitze og mærker straks at være i gode hænder. Hun er en super dygtig og velkvalificeret audiolog.
Samtidig er hun et meget tiltalende og behageligt menneske, der gør besøget i hendes klinik til en god og tryg oplevelse.
Samtidig kan jeg kun rose mit nye høreapparat Oticon Opn S 1, der har forbedret min hørelse betydeligt. 

 
Jeg kan på det varmeste anbefale Regitze til de, der står for at skulle have høreapparater.

Med venlig hilsen

Bent Sverdlin

  


 Kære Regitze 

Jeg faldt jo ved et tilfælde jeg over din hjemmeside, i forbindelse med at jeg skulle skifte høreapparat.
Tidligere har jeg fået leveret apparater hos en landsdækkende kæde, det var bestemt helt OK, og apparaterne virkede fint i fem år.

Min oplevelse af at møde dig, din professionalisme, faglighed, humor og venlighed, gjorde mig glad og tryg.

Gennem hele forløbet har jeg følt mig godt behandlet, det handlede om mig og mit hørehandicap, (det kan man som menneske jo godt lide), og ikke om hvad du kunne sælge til mig, men hvilke løsninger/apparater der kunne højne min livskvalitet, den efterfølgende service omkring justeringer og tilpasninger har været helt i top, og jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale andre at benytte dig som audiolog og leverandør af høreapparater.

Bedste hilsner
Bent

 


Kære Regitze

Det har været en fornøjelse endelig at møde en audiolog, som sætter brugeren 100 % i centrum.

Jeg har tidligere være kunde i 2 landsdækkende kæder. Det var bestemt ikke dårligt, men jeg følte mig mere som kunde i en salgsafdeling. Selvom begge kæder reklamerer med, at man kan prøve flere forskellige apparater, kom det ikke rigtig på på tale. Det blev nævnt som en mulighed, men det var åbentlyst, at de respektivt havde ét fabrikat, som skulle sælges.

Jeg går nu ind i mit 10. år som høreapparatbruger, og takket være din store indsigt og professionalisme er jeg nu rigtig godt hjulpet med mit 3. apperat. Du lod mig teste 3 forskelllige apparater af 2 forskellige mærker. Vi diskuterede deres respektive styrker og svagheder. De blev testet over 14 dage. Jeg er stadig meget tilfreds med mit valg.


De bedste hilsener
Jan

 


Kære Regitze,

Jeg har været meget tilfreds med din grundige og vedvarende omhu omkring tilpasning af mine nye høreapparater. Meget fin service og behagelige samtaler!

venligst

Ebbe Andersen

 


Da jeg fik høreapparater for nogle år siden, troede jeg at nu kunne jeg høre bedre. Men ak, jeg har besøgt både den ene og den anden forhandler, som lovede både guld og grønne skove, men det blev ikke bedre. Jeg gik stadigvæk rundt, som om min venstre side var i en osteklokke (jeg hørte godt med højre side, men ikke venstre).

Så jeg begyndte og søge på nettet og fandt Regitzes  høreklinik i store Kongensgade. Jeg må sige det var en hel anden behandling jeg fik der, jeg blev taget meget seriøst med det høreproblem som jeg havde.

Det var ikke kun et sæt apparater jeg prøvede, jeg prøvede flere indtil vi fandt de rette apparater som passede til mig. Jeg må sige, at Regitze er meget omhyggelig og lydhør over hvordan apparaterne skal justeres så de passer til din hørelse. 

 

Med venlig hilsen

Per Rind

 


Hvorfor høreapparat her ?

Man siger at tredje gang er lykkens gang og det må man sige, at det er for mig.

Mit første apparat var hos en større privat hørerklinikkæde, og da jeg efter tre måneder gerne ville have tjekket mine apparater var virksomheden lukket, så jeg fandt en anden fra samme kæde. Den nye butik ville ikke hjælpe mig, for apparaterne var ikke købt hos dem, selvom det var den samme kæde.

Mit andet apparat var fra et offentligt hospital, og der fik jeg udleveret en masse brochurer, som jeg selv skulle finde rundt i ,alt efter hvilke typer problemer jeg havde. I disse høreapparater var selve sneglen så tung, at jeg glædede mig til at få dem af, og det var varmt i øret og fugtigt, fordi der ikke kom luft ind i øret, når jeg havde dem på.

Tredje gang er lykkens gang. Det første der overraskede mig var, at Regitze gav sig tid til mig. Hun brugte to timer første gang for at finde ud af hvor mit problem lå ved at snakke med mig og prøve på at finde de rigtige høreapparater, og hvor indsatsen skulle ligge. Anden gang jeg kom, fik jeg udleveret mine høreapparater, men jeg kunne stadig vælge en anden type hvis jeg ønskede det. Jeg prøvede dem, vi havde valgt første gang og det har jeg ikke fortrudt ét sekund. Regitze tilbød mig endda at jeg kunne prøve mit første valg i en periode og hvis jeg ikke var tilfreds kunne vi finde en anden type, da høreapparaterne er bygget forskelligt op. Mit tredje besøg var kontrol af høreapparaterne og her fik jeg nye slanger som passede bedre til mig, og nu føler jeg ikke, at jeg bærer høreapparater mere, da jeg ikke kan mærke dem. Jeg vil ikke bytte dem, jeg har fået. At jeg vil komme til løbende kontrol de næste fire år er også nyt for mig.

Mine arbejdskollegaer kan også mærke forskel, de siger at jeg hører bedre, og jeg tager min telefon oftere, for nu kan jeg lige pludselige høre den. Jeg kan selv mærke det på den måde at jeg ikke skal hen til folk når jeg taler med dem og jeg ikke er så træt om eftermiddagen, som før i tiden.

Det er Regitze jeg vil kontakte for fremtiden, når jeg skal have udskiftet mine apparater.

Jeg vil gerne sige tak til Regitze for, at jeg nu kan høre igen.

John

 


Jeg har tidligere købt og testet høreapparater gennem de store kædeklinikker, og jeg var ikke imponeret over servicen.

Hos Regitze får man en kompetent og meget venlig vejledning og service i rolige, hjemlige omgivelser og altid med en kop friskbrygget kaffe! Jeg fik mulighed for at afprøve både Oticon og ReSound apparater i flere uger i ro og mag - det var vigtigt. Høreapparater er jo en stor økonomisk investering - men også en yderst vigtig investering i ens sociale liv.  Jeg er glad for, at jeg hos Regitze fik mulighed gennem flere møder at teste  apparaterne grundigt, og Regitze kunne regulere dem efter mine behov. Jeg er derfor tryg ved, at jeg har fået de helt rigtige apparater.

Jørgen

 


Jeg søgte tilfældigt over nettet om Oticon høreapparater, da jeg fandt Høreklinikken St. Kongensgade.

Inden da, har jeg opsøgt to andre høreklinikker, som jeg ikke følte mig tryg ved.

Mine konsultationer hos Regitze Willemoës har fra start været meget seriøs. Jeg er vildt overrasket over den omhyggelighed og service jeg har fået og kan kun anbefale den for andre.

Mange hilsener

Torben Johansen

 


Hos Regitze Willemoes oplever man en sjælden grad af ro, tryghed og forståelse, der sammen med rigelig tid i prøvesituationerne giver en de allerbedste muligheder for at finde  netop de høreapparater, der passer til ens hørenedsættelse.

Trygheden udstrækkes til flere opfølgende besøg med yderligere råd og vejledning efter anskaffelsen af høreapparaterne, samt årlige kontrolbesøg i klinikken. Hos Regitze er man altid i trygge hænder.

Med venlig hilsen

Lis S., høreapparatbruger siden 2009

 


Jeg har alt for længe døjet med nedsat hørelse uden for alvor at få gjort noget effektivt ved det. For adskillige år siden fik jeg tilbudt entry-level høreapparater via det offentlige system, men da de ikke rigtig gjorde en forskel for mig, kom de meget hurtigt til at ligge i skuffen uden at blive brugt. Da min hørelse blev gradvist dårligere,og jeg samtidig er en aktiv person med familie, fuldtidsjob og musikudøvelse i fritiden med store og forskelligartede krav til min hørelse, erkendte jeg til sidst. og ikke uden en kraftig tilskyndelse fra min familie, at jeg ikke kunne klare mig uden høreapparater. Da jeg begyndte at læse om moderne høreapparater, gik det hurtigt op for mig, at teknologien havde rykket sig betragteligt på de 5 år, der var gået, siden jeg fik mine skuffehøreapparater.

For at undgå de lange ventetider i det offentlige system besluttede jeg mig for at finde en privatpraktiserende audiolog. Mange hørecenterkæder er ejet af en bestemt producent, og dem ville jeg gerne undgå, Hurtigt faldt jeg over Regitzes hjemmeside. Hun tilbyder høreapparater fra de tre danske producenter - og dermed et større udvalg end de fleste andre - og signalerer meget tydeligt, at hun ikke stiller sig tilfreds, før klienten har opnået det bedst mulige resultat. Jeg bestilte derfor tid til en indledende konsultation og har brugt Regitze siden. Og det skyldes selvfølgelig, at hun til fulde har levet op til mine forventninger. Hun har altid tid til en grundig gennemgang af de forskellige muligheder og insisterer på, at jeg ikke skal lade mig nøje med den første den bedste løsning. Samtidig tiltaler det min forfængelighed, at hun kalder mig en ung mand, selv om jeg for længst har passeret de 50 år :-)

Man får ikke en perfekt hørelse med høreapparater, men de Oticon Opn jeg endte med, har medført en stor forbedring af min livskvalitet lige fra at kunne forstå, hvad der bliver sagt af kontormakkeren, til at kunne høre alle de andre instrumenter når jeg spiller i orkesteret.

Mange hilsener

Jesper

 


Regitze har omtalt sin arbejdsform på sin hjemmeside. Den beskrivelse er efter min mening ganske dækkende for det man møder som klient. Jeg vil fremhæve, at Regitze personligt tager alle kontakter med klienterne, og at hun tilbyder at følge sine patienter efterfølgende med kontrolaftaler og mulighed for spontane henvendelser ved problemer. Hun giver sig særdeles god tid til den enkelte og skaber en tryg atmosfære omkring undersøgelsen. Dertil kommer, at hun virker faglig kompetent og at hun råder over flere forskellige mærker i sit høreapparat repertoire. Jeg har selv indtil videre særdeles gode erfaringer med Oticon Opn.

På den baggrund anbefaler jeg gerne høreklinikken i St. Kongensgade.

John Vitger

 


 Kære Regitze

Jeg læste din hjemmeside og tænkte, at det var for godt til at være sandt.

Men nu har du fået mig i gang med det at have høreapparater på en måde,

der indtil videre lever helt op til de fine ord.

Tusind tak!

Mogens

 


Kære Regitze!

Jeg har været meget tilfreds med forløbet af din levering af mine nye OTICON OPN høreapparater!

Det er anden gang, du har hjulpet mig i gang med nye apparater, og dine undersøgelser, høreprøver og tilpasninger har været relevante og omhyggelige. Dine vejledninger og anbefalinger om mulighederne ved brugen af de nye apparater har været let forståelige og venlige.

Med venlig hilsen,Niels Eigtved

 


Kære Regitze

Som du ved har jeg haft høreapparater i 4 år, jeg fik dem udleveret hos min ørelæge!

Servicen, i  de 4 år, har været tæt på nul.

Jeg gik på nettet og søgte, audiologi, høreklinikker, høreapparater m.m..

Jeg faldt flere steder over dit navn og tænkte der ikke kunne ske noget ved at prøve!

Der har ikke været noget pres, der har altid været god tid, det har også været en fornøjelse!

Så nu kan jeg se frem til samarbejde og VIP service de næste 4 år.

Jeg kan varmt anbefale dig.

Mange hilsener

Bjarke

 


Jeg er nu på tredje generation af høreapparater, og jeg må konkludere, at tredje gang virkeligt er lykkens gang. Og lykke er det altså at tage sine veltilpassede, superdiskrete apparater på ud i livet, der for mig er et aktivt arbejdsliv med mange møder og forskelligartede lytteudfordringer dagen igennem. Apparaternes tilblivelse var et spændende og lærerigt samarbejde med Regitze. Hos Regitze mødes man i øjenhøjde med respekt, enestående tålmodighed og enorm fagprofessionalisme. Jeg har ligeledes oplevet Regitze som meget ærlig i sin rådgivning også i forhold til begrænsninger og de kompromisser, der nogle gange er nødvendige, når der skal kompenseres for høretab. Og så er jeg vist aldrig gået fra et møde hos Regitze uden en god kop kaffe og et godt grin. Tak Regitze, du får mine bedste anbefalinger!

Ole, 53 år

 


Det er jo en fornøjelse at komme hos dig, din omhu for at sikre at dine kunder får sikrest mulig grundlag for at få de høreapparater, som passer dem bedst, er bare "topclass"

Torkild

 


Da jeg for anden gang i min tid skulle have nye høreapparater, kendte jeg ikke til Regitze Willemoes, jeg havde haft en kedelig oplevelse med andre Audiologiske klinikker der reelt set ikke var interesseret i min hørelse, men mere i at få stoppet et par dyre apparater ned i min hals uden en reel rådgivning.

Da mit høre tab er blandet med Tinnitus udfordringer, søgte jeg efter en audiolog med erfaring i Tinnitus og fandt Regitze Willemoes, det var med en vis portion skepsis jeg mødte op til første dialog, grundet de kedelige oplevelser jeg tidligere havde fået hos andre audiologer.

Efter første møde med Regitze var jeg ikke i tvivl om at her var en Audiolog der fokuserede på mig og min hørelse, og ikke min pengepung. Min skepsis blev hurtigt til en god fornemmelse for, at her var der een som ville mig det bedste, en åben dialog og en ærlig snak gav mig troen på, vi sammen kunne finde en løsning der kunne give mig min livskvalitet tilbage og ikke mere skulle sig "var og hvad" til alt og alle.

Regitze har ikke på noget tidspunkt i forløbet på 4-5 møder presset på for at få sin ordre på mine høreapparater - tilgengæld har hun sørget for at jeg kunne teste forskellige apparater i en passende tid og hvergang givet sig tid til god og sober vejledning.

Mine nye høreapparater Widex Beyond matcher fint Regitze Willemoes - begge er til for mig og har givet mig en super skøn oplevelse, de er meget anbefalelses værdige med høj kvalitet og yderst behagelige. Livet har fået en anden lyd nu...

Ernst Lillieholm, Måløv

 


Kære Regitze -

Det har været en fornøjelse at få din meget kompetente, hjælpsomme og venlige hjælp til at få et par høreapparater, som jeg er meget tilfreds med. Man føler sig i rigtig gode hænder hos dig og det er især rart at du er så tålmodig og ikke presser på at man skal tage en beslutning før man er klar til det.

Mange hilsner

Nini

 


Kære Regitze

Lige et par ord for at fortælle dig,at jeg virkelig er meget glad for og tilfreds med både mine nye høreapparater, og i særdeleshed med din virkelig gode service.

du fik mig til at føle mig tryg ved både valg og din betjening. En verden til forskel fra min tidligere erfaring med andet firma. 

jeg ser frem til fremtidige opfølgninger.

mange hilsener

Tove Bager

 


Dear Regitze,

Today was my first day in Istanbul - hearing new sounds and rediscovering the outside world in "sensaround sound" with my new hightec hearing aids. It went well. I am getting used to them.. I even heard my cat scratching my best piece of furniture.

I would like to thank you for all your help and guidance, as well as your patience. I think we did well to buy two aids.I am truly glad that we chose two different colours for left and right ear. This is a great timesaver.

I shall read the guide in English and revert should I have any queries.

Thank you again.

Best Regards

Annie

 


Kære Regitze!

Faktisk var det ret tilfældigt at jeg stødte på dig, da jeg ledte efter et alternativ til den aldeles upersonlige klinik jeg fik mine første høreapparater fra, men det er til gengæld alt andet end tilfældigt, at jeg nu har taget hul på en periode med nye apparater og ikke mindst med ny vejledning.

Jeg var fra starten forundret og imponeret over at du tilsyneladende ikke havde travlt med at få en underskrift på at jeg ville købe de apparater vi hurtigt fandt frem til, men tilsyneladende kun var optaget af at jeg fik det der passede bedst til mine behov.

Jeg er aldeles tryg ved at forlade mig på din professionelle og samtidig meget personlige vejledning.

Alle med høreproblemer burde have sådan en vejleder.

Hilsen

Jørnie, 72 år

 


Som en efterhånden erfaren gæst på forskellige høreklinikker var det meget positivt at komme hos Regitze Willemoës i klinikken St. Kongensgade.

En meget venlig modtagelse i smagfulde lokaler. God tid til at tale problematikken og mulighederne for afhjælpning igennem. Ingen Købspres.

Dertil kommer, at de apparater, jeg købte efter grundig instruktion, er de bedste jeg har haft til dato.

Svend Emil Nielsen

1552 Kbh V

 


Med kun et mildt høretab begyndte jeg modvilligt og med en vis portion skepsis at udforske marked og udbydere af høreapparater. Efter indledende konsultationer hos et par forskellige høreklinikker var jeg mest stemt for at udskyde processen, til mit behov blev større. Som et sidste forsøg bookede jeg et møde med Regitze, som med stor dygtighed, empati, tålmodighed og forståelse for netop min situation har hjulpet mig til at finde en løsning tilpasset mine individuelle behov. Jeg har nu de helt rigtige apparater som en uundværlig hjælp i min arbejdsdag, hvor jeg før skulle anstrenge mig meget.

Førstegangsbruger, kvinde 57 år

 


Når man når en vis alder, klager familie og arbejdskollegaer ofte over, at man er fraværende under konversationer – specielt når der er baggrundsstøj (musik, trafik, snakken ect).

Selv tænker man måske over, at volumen på TV´et skal skrues stadig højere op.

Jeg bor i Italien til daglig, og havde noteret mig disse skavanker.

Som god dansker er man altid lettere mistroisk over for det italienske system. Jeg søgte derfor hjælp hjemmefra og fandt – lidt ved held, lidt ved min næse for kvalitet – Regitze Willemoës' høreklinik i København.

Regitze gav mig det jeg søgte: Faglighed, forståelse, fleksibilitet og kvalitet. Jeg har nu ejet et par Oticon Opn i et års tid. Produktet er fremragende, men først og fremmest vil jeg anbefale Regitze til alle der læser dette.

Ferdinand Rønne Jørgensen Narkoselæge Rom. Italia

 


Det har været en usædvanlig god oplevelse at have Regitze som audiolog. Hun interesserer sig virkeligt for sine klienter, give gode tips om behandlingen og den bedste måde at få hørelsen tilbage. Hendes kendskab til dårlig hørelse og de muligheder der findes, er meget stor. Det er en fornøjelse at kunne anbefale Regitze som topkvalificeret audiolog.

Ole Lauritzen

 


Jeg kan meddele dig, at jeg allerede har nævnt over for familie og bekendte at hvis de skal have høreapparat vil jeg anbefale din klinik. Og det har jeg gjort fordi jeg er blevet godt behandlet, fornuftigt vejledt, og - ikke mindst - tilbudt en jævnlig kontrol/yderligere vejledning i i de kommende år. Det er betryggende fordi etablering af høreapparat i min alder fornuftigvis ikke bør være en engangsforestilling, i lys af den viden der foreligger om sammenhæng mellem stigende alder og hørereduktion.

Jørgen Aage Jensen

 


Når jeg er hos Regitze oplever jeg at det er to ligeværdige mennesker, der arbejder sammen om at finde den bedste høreapparat løsning for mig.

Hans H Ibsen

 


Jeg stiftede bekendtskab med Regitze Willemoës for tre år siden til et foredrag om hørelse. Det har virkeligt været et udbytterigt bekendtskab for mig.

Regitze tog mig under sine vinger fra dag et på en meget behagelig og professionel måde. Begge klinikker var og er indrettet i fin stil, og man føler sig velkommen og der falder en ro over en, mens Regitze kører forløbet igennem.

Fik meget hurtigt tilbudt de nye Oticon Opn på prøve i en måneds tid. og DER VAR OVERHOVEDET INGEN TVIVL. Dem måtte jeg bare eje, de er simpelthen et lillle vidunder. Har nu haft dem i over et år og er stadigvæk imponeret over deres effekt på min hørelse.

Blev også gennem Regitze tilknyttet et projekt på Eriksholm Forskningscenter i Helsingør som gav både de øvrige og mig et fantastisk udbytte.

Jeg har hele vejen igennem fået en helt unik behandling af Regitze Willemoës, så jeg har kun stor ros og anbefaler hende MEGET gerne til alle!

Regi, 71 år

 


Inden jeg henvendte mig til Regitze Willemoës, havde jeg i knap halvandet år havde haft et par høreapparater, som jeg havde fået gratis gennem det offentlige. Apparaterne forbedrede min hørelse men dog ikke mere, end at jeg som flere af mine bekendte, der også har høreapparater, ofte glemte at tage dem på uden at lægge mærke til forskellen. 

Fra en pålidelig kilde havde jeg hørt, at Oticons havde lavet nogle høreapparater der var et meget stort teknologisk fremskridt, og jeg henvendte mig derfor til Regitze Willemoës for at få nærmere oplysninger om produktet, priser osv. Det resulterede i et forløb med flere møder, en konsultation hos en ørelæge, køb af Oticons apparater og et opfølgende møde med Regitze Willemoës efter godt et halvt år. Apparaterne har en markant bedre lydkvalitet end mine forrige, og jeg glemmer ikke mere at tage dem på.

Regitze Willemoës har altid givet sig god tid til at tale om og vejlede om de forskellige aspekter ved høretab. Jeg har hele tiden været tryg ved hendes faglighed og ikke på noget tidspunkt følt mig presset til at købe de ret dyre apparater, men den vigtigste anbefaling, jeg kan give, er nok, at jeg føler mig helt tryg ved at kunne henvende mig til hende, hvis jeg føler der er ændringer i min hørelse.

Erik Jørgensen

 


Jeg har nu haft høreapparaterne i ca 4 måneder, og har haft mulighed for at afprøve dem i forskellige situationer.

Jeg er meget tilfreds med dem og i den sammenhæng vil jeg gerne takke for din hjælpsomhed og tålmodighed, som har lettet min vej til at blive daglig bruger af høreapparater. 

Jeg har anbefalet dig til dem af mine venner som også overvejer høreapparater.

Birte Jensen

 


Da jeg havde erkendt mit problem med nedsat hørelse - og det tog tid - og forstået, at der faktisk er hjælp at få med tidens avancerede høreapparater, var spørgsmålet: hvilke, og hos hvem?

Derfor internetsøgning på produkter og forhandlere. Audiolog Regitze Willemoës' internetside tiltalte mig meget, med tilbud om rolige, venlige omgivelser, god tid til høreprøve og vejledning, og mulighed for at prøve høreapparater over tid for at finde de rette.

Så valget af audiolog var let, og  det var et godt valg. Efter Regitzes kyndige og omhyggelige, men også engagerede og personlige vejledning, har jeg valgt høreapparater, jeg er glad for og hører godt med. Også opfølgende kontakt og service er på samme høje niveau.

Min varmeste anbefaling.

Kjeld Andreasen

 


Jeg henvendte mig til Regitze Willemoës' høreklinik, da min daværende høreklinik pludselig lukkede.

Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Regitze var utrolig hjælpsom og lydhør over for de problemer og ønsker jeg havde til høreapparaterne. Hun var meget vedholdende, tålmodig og utrættelig, og var først selv tilfreds, da jeg mente at man havde fundet den helt rigtige løsning, og det var bestemt ikke en let opgave hun fik stillet.

Efterfølgende har den service og betjening jeg har fået være upåklagelig, og jeg kan derfor trygt anbefale hende.

Flemming Olafsen

 


Book en tid til en høreprøve og en uforpligtende samtale HER

Læs mere om Høreklinikken St. Kongensgade HER

 


Alzheimerforeningens logo

Tak fordi du fulgte med helt ned til bunden af siden.

Høreklinikken St. Kongensgade i København har valgt at støtte Alzheimerforeningen.
Flere internationale og nationale studier de seneste år peger på en sammenhæng mellem ubehandlede hørenedsættelser og demens. Jeg kan være med til at gøre mit til, at endnu flere mennesker begrænser risikoen for at udvikle demens.
500.000 danskere lever med sygdommen tæt inde på livet. Det har jeg også gjort. Jeg omgås iøvrigt mennesker med demens respektfuldt og på deres egne præmisser.