Dansk design kan være så småt og godt gemt af vejen, at ingen bemærker det.

 

Høreapparater, der matcher dig, dine behov og dit budget

Når vi sammenholder din hørenedsættelse med dine ønsker og behov, vil der være en række høreapparater at vælge mellem i forskellige prisklasser og udformninger. Der er nogle, der passer lige til dig, din livsstil og dit budget.

Uanset hvad du vælger, vil jeg sørge for, at du får de bedste til prisen. Jeg er en varm fortaler for, at du prøver flere forskellige høreapparater af over en periode. Det mest betydningsfulde for mig er, at vi finder frem til de høreapparater, der passer bedst til dig. De kommer til at betyde en kæmpestor forskel i dit liv.

  

Vigtig viden

Ethvert høreapparat er en mikro-computer i 'dvale', før det bliver tilpasset til den person, der skal bruge det. Din succes med høreapparater er fuldstændigt afhængig af din kliniske audiologs viden, erfaring og gode tid. Derfor er dit valg af klinik lige så vigtigt som valget af apparater. Læs hvad andre klienter siger om Høreklinikken St. Kongensgade HER.

 

Dit valg

Måske har du allerede en formodning om, hvilke høreapparater, du kunne tænke dig at afprøve. Måske er du i vildrede. Min opgave er at hjælpe dig og støtte dig til at tage et valg. Det kan jeg kun gøre, hvis jeg giver mig tid til at lytte til dig, dine behov og dine ønsker. Og det gør jeg.

Første gang vi mødes til en høreprøve og en uforpligtende samtale, har jeg sat 1,5 time af. Den tid er godt givet ud for os begge.

 

Høreapparater er i dag både diskrete og behagelige at anvende.

 Her et eksempel fra Oticon.

 

Dansk design og teknologi

Jeg har valgt at indgå aftaler med de tre store danske høreapparatvirksomheder

 

  • Oticon

  • Widex     

  • GN ReSound (Store Nord)

 

fordi de teknologisk er blandt de absolut bedste på markedet og altid har været det og fordi dansk høreapparatdesign er det smukkeste og mest diskrete. Så er den ikke så meget længere.

Alle tre producenter tilbyder trådløst tilbehør i form af fjernbetjeninger og gadgets til mobiltelefon, TV, computer etc, som streamer lyden direkte til høreapparaterne.

Alle tre har udviklet høreapparater, der streamer lyd direkte fra din iPhone og andre Apple-produkter.

Ligeledes har alle tre udviklet apps, der tillader dig at styre dine høreapparater direkte fra mobilen. 

 

 Widex

I efteråret 2016 lancerede Widex sit bud på fremtidens høreapparater, Widex Beyond, som tilbydes i tre priskatagorier. Beyond er, som Oticons og GN ReSounds flagskibe, 'made for iPhone', hvilket vil sige, at der kan streames lyd direkte fra iPhonen, iPad'en m.v. til høreapparaterne og at apparaterne kan styres fra en app.

Beyond 440 er Widex' største kraftpræstation til dato. Beyond 440 leverer en lydkvalitet, der kan gøre selv en gammel rotte som mig helt stille. 

Overvejer du nye høreapparater, skylder du dig selv at prøve et sæt Widex Beyond 440 af i fire ugers tid. Lige nu har du endvidere den fordel, at Widex eksklusivt for Høreklinikken St. Kongensgade tilbyder Beyond 440 til prisen på Beyond 330 - en besparelse på 7.000 kr!

Denne kampagne slutter 28. februar kl 16. Så det er ved at være sidste udkald. Derfor er kalenderen for februar ved at være fuld.

Hvis du ikke kan finde en tid HER i min online-booking, der passer dig her i februar, er der ingen grund til fortvivlelse:

Kontakt mig i stedet pr mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 299 7099 - så finder vi en løsning.


Læs mere om kampagnen Opgradér dine høreapparater! HER

                                    

                                 Widex Beyond 440 Fusion i farven Winter grey                                              

 

 

 

Oticon

 

 

 

Oticon Opn miniRITE i farven Chroma beige  

 

Jeg har arbejdet i Oticon i mange år og været med til at lave undervisningsmateriale og træne audiologer fra hele verden i høreapparat-teknologierne, høreapparat-tilpasning og mennesket mellem ørerne.

Derfor er  min viden om høreapparaternes formåen og forskelle meget omfattende, ligesom jeg har et dybt kendskab til at få det bedste ud af dem. 

 

Oticon lancerede i juni 2016 sit seneste skud på stammen, nemlig høreapparatet Oticon Opn, som på én gang er en fuldkommen genial nytænkning af høreapparater og en tilnærmelse til den normale hørelse, som vi ikke har oplevet tidligere - og samtidigt en naturlig videreudvikling baseret på en forståelse af hjernens samspil med hørelsen, som Oticon har mange års forspring med.

Har du lyst til at læse om de tests af Oticon Opn, som jeg foretog sammen med gode, kritiske og tålmodige testpersoner i sommeren 2016, kan du finde nyhedsbrevet 'Høreapparaterne, der bestod testen' her. (Det er en længere historie).

 

 Traditionelle høreapparater lukker af.

Oticon Opn arbejder så hurtigt, at de kan arbejde sammen med din hjerne. 

Hvis du ønsker at sammenligne et sæt Opn-apparater med et sæt traditionelle, vil jeg med glæde støtte dig i dette. 

 

Udover Oticon Opn arbejder jeg også med en række øvrige Oticon-høreapparater, der alle er at regne for de bedste i deres kategori.

 

Høreklinikken St. Kongensgade er certificeret af Oticon og samarbejder med Ældre Sagen

 

 Jeg er en af de få certificerede Oticon-forhandlere i Danmark. Dermed kan jeg bl.a. tilbyde dig en gratis Tryghedsgaranti, hvis du er eller bliver medlem af Ældre Sagen. Tryghedsgarantien betyder bl.a., at hvis du mister eller kommer til at ødelægge dine høreapparater, får du et nyt sæt identiske apparater til et gebyr på 475 kr pr apparat. 

Baggrunden for certificeringen er bl.a. en følge af mine mange år som leder af Oticons Internationale Træningsakademi, som har givet mig den dybere viden om, interesse for og forståelse af Oticons teknologier og muligheder for det enkelte menneske.

Du kan læse mere om fordelene for dig her.

 

 

GN ReSound

GN ReSound var de første i verden til at introducere et høreapparat 'made  for iPhone' tilbage i 2014 og jeg har tilpasset et utal af GN's topprodukt, LiNX, til glade brugere igennem de sidste tre år.

Seneste skud på den stamme er LiNX 3D, som bl.a. giver de kliniske audiologer mulighed for at justere deres klienters høreapparater, selv om de befinder sig to forskellige steder.

Det giver helt nye muligheder for at drive det bedste ud af høreapparaterne. Jeg har ofte ønsket at kunne ligge i mine klienters lomme og opleve høre-udfordringerne, der hvor de måtte være. Det kan vi nu.

Læs f.eks. mere om LiNX 3 D her.

 

Læs mere om Widex-kampagnen Opgradér dine høreapparater! HER

Læs mere om Høreklinikken St. Kongensgade HER

Læs mere om hvordan man får høreapparater HER

Læs mere om tilskud og priser HER