Hvordan får man høreapparater?
De spørgsmål, der måtte dukke op – især hvis du overvejer høreapparater for første gang – forsøger Regitze at besvare herunder. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.
Privat høreapparatbehandling med
offentligt tilskud og finansiering
Høreklinikken St. Kongensgade er godkendt af Sundhedsministeriet, hvilket betyder, at du er berettiget til at modtage et økonomisk tilskud til høreapparater og behandling, uanset din indtægt og formue. I 2024 er dette tilskud 6.804 kr til to høreapparater.
Har du ikke haft høreapparater tidligere, skal du til en ørelæge og have en henvisning for at opnå tilskuddet. Du behøver ikke at have været til ørelæge, før vi ses første gang.
Ørelæger har typisk lang ventetid, men jeg kan hjælpe dig med at komme til en ørelæge i København i løbet af kort tid og eventuelt booke en tid sammen med dig.
Er du pensionist med en likvid formue under 86.000 kr (2018) kan du søge om helbredstillæg hos Borgerservice, hvis du ikke allerede har det, til delvis dækning af høreapparaterne. Helbredstillæg dækker op til 85% af udgifterne.
Er du medlem af Danmark får du tilbagebetalt yderligere et tilskud på 3.000 kr for gruppe 1 og 2 og 2.000 kr for gruppe 5 for to høreapparater.
Er du interesseret i at fordele udgifterne til dine nye høreapparater over et, to eller fire år, kan vi hjælpe dig med at søge en finansieringsaftale. I denne aftale er indeholdt et gebyr til banken.
Hvis du er interesseret i at betale via en finansiering, skal du huske at fortælle mig det ved jeres første møde, så du får den korrekte pris.
Medlem af Ældre Sagen
Er du medlem af Ældre Sagen og vælger apparater fra Oticon, har Oticon udvalgt Høreklinikken St. Kongensgade til at kunne tilbyde dig en rabat på 12 % af din egenbetaling (efter alle tilskud er fratrukket).
Husk at medbringe dit Ældre Sagen-medlemskort.
Tryghedsgaranti
Vi tegner en Tryghedsgaranti for alle vores klienter (værdi 1.600 kr).
Tryghedsgarantien indebærer, at hvis du uforsætligt mister eller får ødelagt et eller begge høreapparater inden for garantiperioden på fire år, erstattes de med identiske apparater. Almindeligt slitage på komponenter m.v. er omfattet af producenternes garanti i fire år.
Bliver det aktuelt at erstatte apparaterne udgør selvrisikoen 795 kr pr apparat og 1.705 kr til højttaler og eventuel ny øreprop, programmering, tilpasning og administration, i alt en selvrisiko på 2.500 kr.
Ventetider
Hvis du har en hørenedsættelse, har du altid ret til at lade dig skrive op til høreapparatbehandling i offentligt regi. Her skal du altid have en henvisning fra en ørelæge først.
Du kan se ventetiderne for både offentlige og private høreklinikker HER, og du kan læse mere HER.
Undervisning i brug af apparaterne og justeringer foregår ofte på et kommunikationscenter. Her er der også ventetid.
Vi har normalt kun få dages ventetid, og Regitze og du arbejder sammen om at tilpasse dine høreapparater, til du er tilfreds.
De efterfølgende fire år er du altid velkommen til at bestille tid til rådgivning, justering, service og/eller høreprøve. Jeg inviterer dig til et servicetjek af din hørelse og dine apparater hvert halve år.
Høreapparater
Når Regitze og du efter høreprøven sammenholder din hørenedsættelse med dine ønsker og behov, vil der være en række høreapparater at vælge mellem i forskellige prisklasser og udformninger. Der er nogle, der passer lige til dig, din livsstil og dit budget.
40 % af vores klienter kommer på anbefaling
At vælge den rette høreklinik kan være en jungle. Til dig der ikke kender nogen, der kan rådgive dig, har vi samlet en række udsagn fra nogle af vores klienter.
Priser og tilskud
Vi kan tilbyde høreapparater og hele pakken med høreprøver, rådgivende samtaler, tilpasning, justeringer og fri service i fire år i tre forskellige prisklasser.